Ποιοι είμαστε

Το ‘’NakosDiving’’ είναι ένα αναγνωρισμένο Καταδυτικό Συνεργείο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Τουρισμού το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής και Ι.Π. Μεσολογγίου με Αρ. Μητρώου-02-.

Διευθύνεται από τον Νάκο Θωμά Κάτοχο ΕΠΟΠΤΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – Ε.Ο.Υ.Δ.Α – C.M.A.S P.A.D.I ANDIIANTDNITROX  TRIMIXGAS BLENDINGDAN+ & EFR (Emergency First Response ) Χειριστή Ταχυπλόου Σκάφους και Πηδαλιούχου.

Είναι εξοπλισμένο με τα ασφαλέστερα των υλικών και εξοπλισμού κατάδυσης πληρώντας τις προϋποθέσεις κατά τα πρότυπα του ISO της Bureau Veritas.

Με δραστηριότητα στο χώρο της Αυτόνομης Κατάδυσης που ξεκινά από το 2000 το καταδυτικό συνεργείο που δραστηριοποιείται σε ότι έχει σχέση με κάτω από το νερό.

 Διαθέτει μεταφορικό μέσο για την μεταφορά του εξοπλισμού στο σημείο κατάδυσης.

Σ’ εμάς θα βρείτε εξοπλισμό πολλών και διαφόρων εταιρειών, όπως επίσης συνεργείο συντήρησης και επισκευής του δικού σας εξοπλισμού.

Το προσωπικό μας έχει εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και πολυετή εμπειρία στις υποβρύχιες εργασίες και έχει συνεργαστεί με τεχνικές εταιρίες, ναυτιλιακές, ιχθυοτροφικές μονάδες, καθώς και με δημόσιους οργανισμούς. Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε μας δίδεται η δυνατότητα να φέρουμε σε πέρας όλες τις υποβρύχιες εργασίες που μπορεί να μας ανατεθούν στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό.

Το Καταδυτικό Συνεργείο είναι πλήρως οργανωμένο και στελεχωμένο από δύτες με μεγάλη εμπειρία και υπευθυνότητα στον χώρο των υποβρύχιων καταδυτικών εργασιών αναλαμβάνει εργασίες σε όλη την Ελλάδα  ( υποστήριξη 24 ώρες ) στις καλύτερες τιμές, ρωτήστε μας για προσφορές.

 

Οι υπηρεσίες μας

Το καταδυτικό συνεργείο που δραστηριοποιείται σε ότι έχει σχέση με κάτω από το νερό όπως

5

Εποπτείες Δυτών-Έργων

5

Επιθεώρηση Λιμενικών Έργων

5

Έρευνα - Ανέλκυση Αντικειμένων

5

Επιθεώρηση - Καθαρισμός Υφάλων Πλοίων - Σκαφών

5

Μελέτη - Συντήρηση - Κατασκευή Αγκυροβολίων Ιχθυοτροφείων

5

Αλλαγή προπελών - Ανοδίων

5

Πιστοποιήσεις

5

Υποβρύχια Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση

5

Κατασκευή - Συντήρηση Αγκυροβολίων Πλοίων Σκαφών

5

Καθαρισμός Προπέλας - Τιμονιού

5

Μελέτη - Συντήρηση Κλωβών Ιχθυοτροφείων

Φωτογραφίες