Βασικός εξοπλισμός

Στις υπηρεσίες μας παρέχουμε, για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, την ασφάλεια των δυτών, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία με τον εργοδότη έναν βασικό εξοπλισμό που αποτελείται από

Dive computers

θα χρησιμοποιείτε για την ασφάλεια του δύτη, τον χρόνο κατάδυσης έναρξης και λήξης, την άμεση επαφή με το χρόνο και ιστορικού σε περίπτωση ατυχήματος. 

Υποβρύχια βιντεοκάμερα

θα χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάδυσης, για να υπάρχει πλήρη εικόνα της κατάδυσης του δύτη και της κατάστασης των εργασιών ή κλωβών, για την άμεση παρέμβαση των ενδιαφερόμενων και τυχόν διορθώσεων των εργασιών η διχτυών, βαρών και διάφορων υλικών.                                                           

Υποβρύχιο scooter

βοηθάει το δύτη για μεγαλύτερες αντοχές υποβρυχίως, για καλύτερο έλεγχο για περισσότερο χρόνο κατάδυσης και να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις χωρίς κόπο και να καταναλώσουμε ελάχιστο αέριο.

Στεγανή στολή

βοηθάει το δύτη σε κρύα νερά για περισσότερη αντοχή, σε μεγαλύτερο βάθος με αντίξοες συνθήκες. Η στολή στεγανού τύπου παρέχει θερμομόνωση διατηρώντας τον δύτη στεγνό και ζεστό κατά την κατάδυση και καλύτερη μόνωση από την περιβαλλοντική μόλυνση.

Διαθέσιμος εξοπλισμός

Επιπλέον του βασικού εξοπλισμού το καταδυτικό συνεργείο μας διαθέτει εξοπλισμό που αποτελείται από

5

Αεροσυμπιεστής φιαλών

είναι απαραίτητος για την πλήρωση των φιαλών, την ασφάλεια των δυτών και την καθαρότητα του αέρα που αναπνέουν.

5

Καταδυτικός εξοπλισμός

Ο καταδυτικός εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι πιστοποιημένος από τις καλύτερες εταιρίες-μάρκες που υπάρχουν.

5

Καταδυτικό σκάφος – ταχύπλοο

είναι απαραίτητο για την άμεση μεταφορά των δυτών στο χώρο της κατάδυσης – εργασίας, ακόμα πιο σημαντικό είναι σε περίπτωση ατυχήματος δυτών – εργατών την άμεση μεταφορά για την παροχή πρώτον βοηθειών.    

5

Υδραυλικά εργαλεία

παντός τύπου για εργασίες μέσα και έξω από το νερό οπού χιάζονται μεγάλες πίεσης και είναι αδύνατος ο ανθρώπινος παράγοντας.

5

Εργαλεία πεπιεσμένου αέρα

παντός τύπου για εργασίες μέσα και έξω από το νερό οπού χιάζονται μεγάλες πίεσης για ιδικές περίπτωσης.

5

Ανυψωτικά μπαλόνια

για ανύψωση πολλών κιλών σε μεγάλα βάθη όταν τα ανυψωτικά μηχανημάτα αδυνατούν.